Hvordan skal vi bekæmpe greenwashing?

Efter at have forladt den politiske kommentering, valgte Lotte at kaste sig ind i kampen for bæredygtighed, der giver målbare forskelle for mennesker og kloden. Lotte er kompromisløs, når det gælder bæredygtigt hykleri og greenwashing. Derfor har hendes skarpe analyser i danske medier siden været bibeholdt til at være med fokus på bæredygtig forandring samt den greenwashing, man ser fra mange kanter.Derfor kan man i danske dagblade finde kronikker og debatindlæg fra Lotte, som tager livtag med bæredygtigt hykleri og greenwashing.

Lotte der taler

Læs Lottes kronikker og kommentarer omkring greenwashing herunder

27. juni 2022

“En hær af PR- og marketingfolk assisteret af journalister vil greenwashe alt med en bæredygtig puls. Greenwashing går for tiden fuldstændigt amok, hvis Lotte Hansen skal udtrykke sig afdæmpet. Hun identificerer her de fem største problemer, og kommer med løsninger til Forbrugerombudsmanden og politikerne.”

Læs hele artiklen her. 

20. juni 2022

 

“Går man en tur i biffen, ser fjernsyn, tænder for internettet, åbnr en avis eller blot bevæger sig rundt i gadebilledet, oplever man en veritabel eksplosion i greenwashing, skriver Lotte Hansen, partner i Hansen & Ersbøll Agenda, i Berlingske.”

 

Læs hele artiklen.

9. januar 2022

 

“Der kommer så meget bæredygtigt bullshit disse år, så vi har alle brug for at få terpet tabellen for ikke at få ’greenwashed’ vores hjerner af alle de nye klimaprofeter med selvgode tiltag, der ikke batter.”

 

Læs hele kommentaren her.

21. april 2019

 

“Der var med rette noget, der hed green washing i de glade CSR-dage, skriver Lotte Hansen.”

 

Læs hele klummen her.